zdjecie gradient
Een testament? Dat komt later wel!
Twijfel je toch? Klik hier.

U en uw zaken
Als ondernemer probeert u steeds de juiste mensen om u heen te verzamelen. Naast de meest getalenteerde medewerkers zijn dat adviseurs op wie u kunt bouwen, zoals uw accountant én... uw notaris. Notariaat Strijen kent alle ins en outs van het ondernemersrecht en vertaalt actuele fiscaaljuridische zaken naar kansen en bedreigingen voor uw specifieke onderneming.

'Ondernemersscan’!
In één ochtend (hooguit een dag) analyseren we een groot aantal zaken, zoals uw algemene voorwaarden, statuten en contracten. Daarbij houden we ook rekening met aspecten die voor u privé van belang zijn. Het resultaat is een overzicht van concrete actiepunten waar u direct mee aan de slag kunt en die u veel voordeel kunnen opleveren.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Wij bieden u maatwerk op ieder gebied van het ondernemingsrecht. Daarbij zijn we beslist niet eenkennig; we werken waar nodig samen met andere adviseurs, zoals accountants of fiscalisten.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op, bel (078) 674 10 88 of mail naar info@notariaatstrijen.nl. U kunt natuurlijk ook even langskomen op ons kantoor in Strijen.