zdjecie gradient
Een testament? Dat komt later wel!
Twijfel je toch? Klik hier.

U en uw woning
Als u ooit eerder een huis heeft gekocht weet u het: de champagne kan pas worden ontkurkt ná een bezoek aan de notaris. Dan pas is het huis echt van u. En inderdaad, bij Notariaat Strijen leggen we alles rond de koop en verkoop van uw woning juridisch vast.

Waarom uw woningzaken regelen bij Notariaat Strijen?
Wij nemen nog echt de tijd om alles rustig met u door te spreken. In begrijpelijk taal, zodat helemaal duidelijk is wat u nu precies heeft getekend. Juist omdat het kleine lettertjes zijn, is het goed ze één keer onder de loep te nemen. Dan kunt u daarna heerlijk van uw nieuwe woning genieten in de zekerheid dat alles goed zit.

Ook als het lastig wordt
We zijn vastgoedexperts ten voeten uit en doen dus veel meer dan alleen de koop- en hypotheekakte passeren. Als het echt lastig wordt, zijn wij op ons best. Zaken als erfpacht of het opsplitsen van een gebouw in appartementen? We regelen het perfect voor u. Een geruststellend idee voor huizenkopers, maar ook voor vastgoedbeheerders en ondernemers.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op,
bel (078) 674 10 88 of mail naar info@notariaatstrijen.nl. U kunt natuurlijk ook even langskomen op ons kantoor in Strijen.